info@carnivalnews.net

Muista juoda elokuvia katsellessa ja pelatessasi

Ihminen on siinä mielessä erikoinen, että voimme olla jopa päiviä ruoatta, mutta ilman juomista otteemme herpaantuu nopeasti. Sama tulee esille jo normaalina arkipäivänä töissä, mutta myös harrastuksissa ja television ja suoratoiston äärellä sekä pelatessa, vaikka aikuisille tarkoitettuja onnenpelejä. Mitä sinä juot kotona janoosi? Otetaan tässä parit mehuvaihtoehdot. Samalla huomautetaan kuitenkin, että isoissa marketeissa on nykyään aivan valtavat valikoimat kaikkea mahdollista juotavaa, eli tämä listaus ei TODELLAKAAN perustu mihinkään muuhun kuin omaan kokemukseen.

Mehut ja mehumaiset juomat

Olet varmasti kerran tai kaksi erehtyny kiireessä ostamaan mehun, jossa ei lue appelsiinimehu tai omenamehu, vaan nimenä tai sen ohessa on sana ”mehujuoma”. Se voi nimittäin tarkoittaa sitä, ettei siinä juomassa ole oikeastaan lainkaan sitä hedelmää tai vastaavaa mitä nimessä voi olla mainittuna – se myös maistuu sitten juodessa. MEHUJUOMA JA MEHUJUOMATIIVISTE on täysmehusta valmistettu ja laimennettu mehu, jossa täysmehun osuus on pienempi kuin mehussa

Onko mehu terveellistä?

Yleisesti voisi kuvitella että mehu, kuten appelsiinimehu tai omenamehu ovat terveellisiä. Lasillinen mehua päivässä mahtuu terveelliseen ruokavalioon. Hedelmät kannattaa mieluimmin syödä hedelminä, koska niissä on kuitua – toisin kuin mehuissa. Valitse vitamiineja sisältävä täysmehu, ei mehujuomaa. C-vitamiinin lähteenä täysmehu voi olla tärkeä, jos syöt vain vähän kasviksia ja hedelmiä. Ongelma tulee nimittäin mehuissa siinä, että lopulliseen myytävään mehuun on sitten lisätty vähän sitä sun tätä, että ne kestävät pidempään ja ovat jonkun mielestä paremman makuisia – siksi esimerkiksi erilaisten sokerien lisääminen myytäviin kaupan mehuihin on aivan normaalia. Toisena tyylinä on myös sekoittaa vaikka mitä se ”päätuotteen” lisäksi, ja lopulta sen päätuotteen määrä voi olla luokkaa 10-20% itse juotavasta tuotteesta!!

OLVI RAIKAS VIINIRYPÄLE + B-VITAMIINIT MEHUJUOMA

OLVI Raikas Viinirypäle + B-vitamiinit–mehujuoma rypäleenmakuinen juoma, joka sisältää B5-, B6-, B7- ja B12-vitamiineja, jotka edistävät kehon hyvinvointia. Mehujuomaan ei ole lisätty säilöntäaineita eikä keinotekoisia makeuttajia.

Valio Hedelmätarha® hedelmä-mandariinitäysmehu hedelmälihaa

Valio Hedelmätarha® hedelmä-mandariinitäysmehu on pirteä aloitus päivälle! Laadukas, hedelmälihaa sisältävä aamiais- ja välipalajuoma appelsiineista, mandariineista ja rypäleistä. Sisältää runsaasti C-vitamiinia.

Sokerittomuus

Entä sitten, jos haluaa juoda sokeritonta mehua – janojuomana – siinä suosikkimme löytyy tästä:

Marli Juissi Sokerittomat mehujuomat

Raikkaat ja vähäkaloriset Marli Juissi Sokerittomat maistuvat niillekin, jotka haluavat nauttia kevyemmin. Jano ei pääse yllättämään treenien jälkeen, leffailtana tai kaverien kanssa, kun varaat riittävästi sokeritonta Päärynää, Sekaa ja Appelsiini-mangoa jääkaappiin.

Marli Juissi -pakkaus on lähes kokonaan sokeriruo’osta ja puukuidusta eli se on 88 % kasviperäinen. Laita Juissit kiertoon ja anna niille uusi elämä vaikkapa pizzaboksina tai paperikassina. 

Marli Juissi sokeriton päärynämehujuoma 1L

Tuotenumero: 1002850

Ainekset

Vesi, päärynätäysmehu tiivisteetä, happamuudensäätöaine (sitruuna- ja omenahappo), aromi, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), makeuttamisaineet (stevioliglykosidit ja sukraloosi), väri (E150d).

Muuta huomioitavaa

Sokeriton. Makeutettu steviasta valmistetuilla stevioliglykosideilla ja sukraloosilla.


Tämä oli siis vaan muutaman oman suosikin listaus. Mehuja tulee juotua aina välillä, vaikkakin yleisin ja parasjanojuoma on aina ollut vesi – Suomessa suoraan hanasta, ulkomailla pullotettuna. Nykyään Suomessakin reissatessa on autossa useimmiten janojuomana pullotettu hiilihapoton vesti, tai jokin ”makuvesi”, kuten Novelle-tuotteet.

Maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novelle-juoman pohjana. Soraharjujen villi ja vapaa vesi on saanut vuosien saatossa kaverikseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä luontaista kofeiinia. Novelle on ainutlaatuinen ja elämänmakuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi tai ihan vain elämän kyytipojaksi.

hartwall.fi

Trackbacks & Pings

Vastaa