info@carnivalnews.net

Taistelu ilmaston lämpenemistä vastaan: DS Automobiles julkaisee omat CO2-päästöarvonsa

DS Automobiles on vahvasti sitoutunut käynnissä olevaan autoalan käyttövoimamuutokseen. Formula E -sarja sekä DS TECHEETAH -tiimin ja kuljettaja Jean-Éric Vergnen sarjassa saavuttamat mestaruudet ovat olleet DS:lle erinomainen mahdollisuus kerätä kokemusta ja kehittää DS:n sähköisestä E-TENSE -mallistosta varteen otettava tekijä premium-luokan vilkkailla sähköisten autojen markkinoilla. Kilpailijamerkkien osaaminen on puskenut DS Automobilesia luomaan kilpailukykyisiä teknisiä ratkaisuja, jotka kääntyvät eduksi niin asiakkalle kuin ympäristölle CO2-päästöarvojen madaltuessa.

Vuodesta 2019 alkaen DS:n mallit DS 3 CROSSBACK ja DS 7 CROSSBACK ovat olleet myynnissä myös sähköisellä käyttövoimalla. Uusi DS 9 sedan tulee olemaan merkin kolmas malli ja se tulee myyntiin ensisijaisesti plug-in hybrid -versioina, jotka tarjoavat 225 sekä 360 hevosvoimaa.

Useita käyttövoimia tarjoavien premium-merkkien keskuudessa DS Automobiles johtaa alhaisimmilla CO2 -päästöarvoillaan, jotka ovat olleet 79,9g/km vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Samaan aikaan kukaan toinen premium-valmistaja ei ole päässyt alle 110g/km rajan.

Matalat päästäarvot ovat olleet mahdolliset saavuttaa perusteellisen tutkimus- ja kehitystyön ansiosta. DS 3 CROSSBACK- ja DS 7 CROSSBACK -mallien tehokkuus perustuu tuotteiden usealle käyttövoimalle soveltuvaan alustaan, malleissa käytettyyn viimeisimpään teknologiaan sekä tuotteiden kevennettyyn massaan.

DS: DS lanseerattiin automarkkinoille vuonna 2015. Tavoitteena on tuoda ranskalainen tunnettu luxury know-how takaisin autoteollisuuteen, josta se on viime vuosikymmenet puuttunut. Merkin arvot – innovaatio ja yksilöllisyys – juontavat aina vuonna 1955 esiteltyyn ensimmäiseen DS-malliin ja historian muovaamaan arvokkaaseen perintöön. Nämä arvot sekä avantgarde–henki johtavat vahvasti myös nykyistä DS:n maailmaa.

DS on suunnattu ihmisille, jotka arvostavat omaa yksilöllisyyttään. Mallisto erottuu avantgardistisella muotoilulla, viimeistellyillä yksityiskohdilla, edistyksellisellä teknologialla sekä dynaamisella seesteisyydellä. Tarkkakatseisille asiakkailleen DS tarjoaa tuotteiden rinnalla hienostuneet kansainväliset palvelukonseptit.

Alati laajeneva oma myyntiverkosto kattaa lähes koko maailman. Lippulaivamyymälä DS WORLD PARIS sijaitsee osoitteessa 33 Rue François 1er. Suomessa DS:t myy  DS STORE HELSINKI

DS-autojen maahantuoja on Auto-Bon Oy, joka on osa Bassadone Automotive Groupia. Lisätietoa DS-mallistosta: www.dsautomobiles.fi

Vastaa