Kesän vihermehu ja jooga retriitit Frantsilassa

frantsilassa
Kesän retriitit ovat nyt varattavissa!

Kesäkuun retriitti: 26 - 30.6.2017

Heinäkuun retriitti: 17 - 21.7.2017

Viime kesän retriitti on muistoissa yhtenä 2016 huippuhetkistä! Moni osallistujista on sanonut, että se voima jonka retriitiltä sai kannatteli koko loppuvuoden.

IMG_5201

Anna itsellesi ikimuistoinen lahja ja tule viettämään kesäleirimäinen retriitti Frantsilan hyvän olon keskuksessa. Viiden päivän aikana paastotaan itsetehdyillä vihermehuilla, joogataan, saunotaan, lillutaan paljussa, pidetään naisten piirejä, inspiroidutaan luennoilla ja seremonioissa.

IMG_5087
Frantsilan luonnon maisemat rauhoittavat, rakkaudella valmistetut ja vapaasti käytössäsi olevat tuotteet; öljyt, rohdot ja kukkatipat elvyttävät ja hoitavat, hiljaisuus ja rehevä luonto parantavat. Retriitti vaikuttaa voimaannuttavasti ihan solutasolla asti!

 

Kurssin vetäjinä toimivat Tara Lange ja Karita Aaltonen, mutta ihan yhtä ison panoksen viihtyvyydelle antaa koko paikalle saapunut naisryhmä. Jokaisella on mielenkiintoiset tarinat, sillä näille retriiteille tulevat naiset ovat kaikki innostuneita ja rohkeita itsensä haastajia! Piirissä vapautuu arjen kiireessä pantattu itku ja saunassa raikuu helisevä nauru! Rauhassakin saa olla, on nurkkia johon käpertyä kirjan kanssa, voi ottaa nokoset tai lähteä kävelylle pitkin metsäteitä. Kaikki on sallittua paitsi suklaa ja kahvi! :)

retriitti4

Viisi päivää omassa kuplassa tekee niin hyvää! Osallistujien kesken muodostuu vahvistava ja kannatteleva side – vähän kuin oma ”naisten voimaheimo” jota et ikinä unohda.

retriiti2

PAASTO:
Edellisten retriittien perusteella voi sanoa, että turhaan huolehdit pystytkö paastoamaan. Paasto on vähän kuin sivuseikkana täällä, kaikki kun ovat samassa veneessä ja houkutuksia ei ole. Paasto on fyysinen ja henkinen kokemus ja retriitillä helpotetaan molempia, jotta kuonat kehosta sekä mielestä poistuvat. Jooga, turvehoito, yrttisauna, palju ja jalkakylvyt puhdistavat kehoa ulkoisesti, herkulliset mehut, Frantsilan lähdevesi ja Detox-tee sisäisesti. Frantsilan maagisilta hoitajilta voi ottaa myös omaan laskuunsa ihania hoitoja puhdistusta tukemaan.

Toivomme Karitan kanssa, että olet perusterve ja tunnet olevasi valmis viiden päivän mehupaastoon. Paastoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Jos olet lääkityksellä, neuvottele lääkärisi kanssa.

retriitti5
JOOGA:

Karitan joogatunneilla pääset lempeällä tavalla hiljentymään ja kuuntelemaan kehosi kuiskauksia. Yin-jooga on taivaallisen lempeää ja rauhallista ja sitä ei turhaan kutsuta healing-joogaksi. Voit todella eheytyä ja tulla siksi mitä oikeasti olet. Mitään ei tarvitse osata, tämä hidas ja venyttelevä jooga sopii kaikille.

retritti3

MUU OHJELMA:
Retriitillä on luentoja, workshop, irtipäästöseremonia, labyrintti kävely, kukkaseppeleiden teko, naisten piiri ja kaikkea mitä sattuu päähän pälkähtämään! Kaikki ohjelma on vapaaehtoista eikä aikataulu ole kiveen kirjoitettu. Pääpaino pidetään olemisessa ja itsensä ääreen rauhoittumisessa, ollaan luonnon tahtiin ilman jäykkää suunnittelua.

13699991_10154414869413631_3215412462191325224_n

Palautetta kesän 2016 retriitiltä:

”Aluksi ajattelin, että paasto on keskiössä, mutta lopulta paasto oli vain sivuseikka ja pääsin todella käsittelemään asioita, jotka elämässäni on nyt esillä.”

”Parasta oli kehoyhteyden löytyminen ja kaikki ihana pieni luksus mitä oli ympärillä ja tarjolla. Ihanat ihmiset, yhdessäolo yhdistettynä sopivaan määrään omaa rauhaa ja omaa tilaa. Karitan positiivisuus ja ilo oli tarttuvaa ja Taran innostus ja suorapuheisuus tulivat tarpeeseen. Lämmin kiitos!”

”Isojen ja tärkeiden tunteiden käsitteleminen ihan mahtavassa naisporukassa oli parasta! Rauhallinen ja idyllinen maalaismaisema kruunasi tämän kaiken.”

”Huikeat ja inspiroivat tarinat ja se, ettei tarvinnut miettiä ruokaa oli ihanaa. Jooga, luonto, miljöö, kaikki toivat niin paljon oivalluksia itsestäni.”

”Olin yllättynyt miten hyvältä ja helpolta paasto tuntui. Ohjelmatarjonta oli runsas ja todella innostava ja ajatuksia ja tunteita herättävä. Jooga oli ihan mahtavaa!”

”Salliva, rento, iloinen tunnelma, sopivassa suhteessa tekemistä ja olemista.”

13718724_10154415846578631_9192547624637493298_n
HINTA:

Retriitti alkaa maanantaina klo 13.00 ja päättyy perjantaina klo 16.

Retriitin hinta on 649 euroa sisältäen majoituksen 3-4 hengen huoneissa, vihermehut, yrttiteet, öljyt ja Frantsilan tuotevalikoiman, jokailtaisen yrttisaunan, paljun kahtena iltana, kokovartalo-turvehoidon yhtenä iltana ja ohjelman.

Petivaatteet (aluslakana, tyynyliina, pussilakana) ja pyyhe eivät kuulu hintaan, joten tuothan ne mukanasi. Muuten Frantsilasta löytyy hammastahnoista ja dödöistä lähtien aivan kaikki.
13697069_10154414874133631_7685472245084106333_n
VARAA PAIKKASI:

Varaa paikkasi maksamalla varausmaksu 100 euroa tilille:

FI07 1015 3500 1140 58 / Tara Lange

Varausmaksua ei palauteta. Loppusumma tulee maksettavaksi yhdessä tai kahdessa erässä kaksi kuukautta ja yksi kuukausi ennen retriitin alkamista. Kun olet maksanut varausmaksun, laita meilillä kumpi retriitti on kyseessä, kesäkuun vai heinäkuun, yhteystietosi ja toiveesi yhdestä tai kahdesta maksuerästä osoitteeseen tara@taralange.fi

Osallistujille avataan oma FB-ryhmä, jossa voi sopia kimppakyydeistä ja jossa jaetaan retriitin jälkeisiä kuulumisia!

logo6