Hopealinjoilla mehustellaan!

13497614_578179745675470_5704183831537740502_oMukava ja inspiroiva ilta siis tiedossa edullisella hyvinvointiristeilyllä, tule mukaan! Tuomas Kytömäki on tuttu useista TV- ja radio-ohjelmista, joissa hän on toiminut näyttelijänä, juontajana, ohjaajana sekä tuottajana. Olen Tuomaksen, Mian ja Karitan kanssa yhdessä Hieno Päivä konseptilla viemässä hyvinvointia 100% hyvän mielen takuulla!

Meillä on selkeä luonnonmukainen konsepti, uskomme ihmiseen ja hänen omaan voimaansa. Jokainen meistä on omalla tavallaan käynyt kuopan pohjalla ja olemme olleet onnekkaita siinä, että olemme päässeet sieltä ylös ja löytäneet oman voimamme. Me kaikki, Karita, Miia, Tara ja Tuomas, haluamme vilpittömästi auttaa, rohkaista ja inspiroida juuri sinua löytämään itsesi ja sitä kautta pienin ja kevein askelin voimaan paremmin – niin henkisesti kuin fyysisestikin. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisia esimerkkejä ja työkaluja, jotka on mahdollista ottaa heti käyttöön. Omakohtaisen kokemuksen kautta uskallamme luvata innoittavia ja inspiroivia vinkkejä, joilla voit ottaa ensimmäisen askeleesi omassa voimassasi heti NYT!

Ravinto, mieli ja keho on kokonaisuus, josta uskomme, että kannattaa huolehtia kokonaisvaltaisesti. Ensi askeleen ottaminen on kuitenkin paljon helpompaa kuin moni saattaa uskoakaan. Erotumme laajasta hyvinvointiluennoitsijajoukosta sydämestämme puhuvina, kunnianhimoisina ja valovoimaisina. Meitä kaikkia yhdistää vahva oma tarina, jonka kautta saamme yhdessä nauraa ja itkeä. Henkilökohtaisten ja maanläheisten esimerkkien kautta on helpompi eläytyä ja saada uskoa siihen, että voimme jokainen halutessamme aloittaa oman hyvinvointimme edistämisen juuri nyt.
Miksi odottaa siis huomiseen?

Jos et pääse risteilylle, mehustamistietoa saat

VIRTAA VIHERMEHUISTA-verkkokurssiltani,

joka on erikoishintaan juhannukseen asti 19,90€ (norm. 31,90)

Virtaa vihermehuista