Luennot yrityksille

INSPIROITUKAA PORUKALLA!

Tiedät, että kehosi voi hyvin ja pysyt terveenä, jos tarjoat sille parhaita ravinteita. Kiireessä tulee napsittua välipaloja, joiden sokerit jäävät vyötärölle. Mielesikin toimisi kirkkaammin, jos kaikki energiasi ei menisi ruuansulatukseen. Vihermehu tasapainottaa, nuorentaa, puhdistaa, virkistää, keventää ja antaa energiaa. Innostu helposta, nopeasta ja edullisesta tavasta tehdä maukkaita ja energisoivia mehuja, kotona tai työpaikan taukohuoneessa!

Vihermehujen ansiosta mielesi kirkastuu ja löydät luovuuden. Ajatuksesi ovat kirkkaammat, mielialasi positiivisempi ja ruokasi alkaa maistua paremmalta. Maailma näyttäytyy erilaiselta, ja kaikki vain näyttää sujuvan paljon paremmin kuin ennen. Olet fyysinen ja psyykkinen kokonaisuus ja se mitä kehoosi laitat, vaikuttaa suoraan mielialaasi. Itsevarmuutesi lisääntyy samaa vauhtia kuin hyvinvointisi.

Haluatko kokeilla vihermehuja, mutta et tiedä miten?

Tarjoan tietämystäni e-kirjan Vihermehuja -Terveydeksi! sekä Basam Booksin kustantaman Vihermehu – luonnollinen energiajuoma kirjan, verkkokurssin sekä eripituisten luentojen muodossa!

Luennoin kotonanne, kerhohuoneellanne, yrityksenne hyvinvointipäivillä, tapahtumissa, messuilla ja missä vain jonne saa mehustimen töpselin seinään kiinni!

Ota yhteyttä – tehdään yhdessä elämästäsi vihreämpää!

”Aivan upean inspiroiva mehustus- luento, halusin vielä kerran kiittää innostuksesta, meillä alkaa tästä ravinnon puolesta uusi suunta!”

”Haluan kiittää mehuluennostasi, se osui suoraan ja upposi. Meille tulee mehulinko kotiin!”

10153867_10152801875203631_6756116000567206402_n”Juicing for health-luento oli minulle todella inspiroiva kokemus. Tara otti iloisesti ja lämpimästi vastaan osallistujat kotonaan ja tilaisuus oli rento ja mielenkiintoinen.”

”Sain paljon uutta tietoa vihermehuista ja niiden hyödyistä. Erityisen hyvä osio oli ”livemehustaminen”, eli Tara näytti kuinka mehulinko toimii ja mitä sinne voi laittaa. Keittiöön levisi ihana, tuoreiden hedelmien ja kasvisten tuoksu ja nautimme yhdessä herkulliset ja ravitsevat mehut hymyssä suin.
Luennon jälkeen hankin kotiini mehulingon ja olen todellakin käyttänyt sitä ahkerasti miltei joka päivä. Lapseni oikein ruinaavat mehua, jos en ole sitä muistanut heille tarjota.”